電話 : 22 430 430 / WhatsApp: 66 430 430 /Email: info@europerail.hk

意大利中部8天中古歷史小鎮單車探索遊 2020

|Comments are Off
意大利幾個熱門城市相信很多朋友都遊覽過,但意大利值得參觀的地方確實很多,都是充滿歷史的小鎮,就讓【單車世界漫遊Global Bike Tour】帶大家踩住單車去到這些隱世小城市逐一尋幽探秘吧!

瑞士10天南北湖江山色勝景單車遊 2020

|Comments are Off
從瑞士西北部開始南下穿越嵩山峻嶺,鄉郊小鎮,酒莊湖泊,中古歷史建築等一直抵達Ticino為終點站,沿途經過多個市鎮,景色動人,一嘗各國賽車手必選作操練的其中一個山口2110米高的Gotthard Pass考你體能兼膽量。

瑞士緣湖8天單車輕鬆遊2020全新升級版

|Comments are Off
最受歡迎及最多人選擇參加的單車遊,無論妳喺OL、單男單女、親子家庭,只要識踩單車,再配合出發前的單車培訓已經可以參加,甚至你係踩車高手,唔想下下爆車,你仲可以帶同你嘅至愛一齊去踩,彼此增進感情!

『瑞士8天伯爾尼高地』單車旅遊嘆世界 2020

|Comments are Off
一條充滿動感色彩繽紛、明艷迷人的瑞士伯爾尼高地單車觀光路線已為你度身訂造而誕生,帶給你親身體驗純美俏麗的瑞士!你準備好參加未呀!